A legjobbak, akiknek érdemes volt írni! <3

Sziasztok!

Igyekszem összeszedni a gondolataimat. Biztosan feltűnt már nektek is, hogy nem igazán vagyok jelen az oldalon, illetve friss fejezet is nagyon régen érkezett már. Ennek az oka igazán hétköznapi indok: kifogytam az ötletekből, nem jön az ihlet, és nincs időm szerkesztgetni. Higgyétek nagyon fájt meghoznom ezt a döntést, de most már kimondom: a blognak vége. Sajnos nem kell már várnotok a friss fejezeteket, mert nem hinném hogy valaha is folytatni fogom. Nagyon szépen köszönök nektek MINDENT. A támogatást, a díjakat, a biztatást, a kritikákat. Talán egy másik oldalon, másik formában egyszer még találkozhatunk, elvégre aki szeret írni, az nem tudja abbahagyni, nem igaz? :)
Imádlak titeket, és nagyon szépen köszönöm, hogy velem voltatok! <3 :))

Prue

3 megjegyzés:

  1. Szia.
    Hát, sajnálom, hogy nem találsz ihletet, én magam is ebbe estem bele, és hagytam félbe 2 blogomat is úgy, hogy nem tudom folytatom e. Sajnálom, hogy veled is ez történt, pedig egy nagyon jó történet volt, te pedig tehetségek író. :) De mint írtad, nem örökre mész el, így remélem hamarosan majd újra olvashatunk tőled néhány írást. Azért a történetet ne temesd el teljesen, hátha egyszer úgy döntesz, folytatni akarod.
    Remélem még hallunk rólad. ;)

    XX

    VálaszTörlés
  2. Menderita turun peranakan? Ingin sembuh dari turun peranakan? Apa sih Obat Turun Peranakan yang bagus dan tepat dipilih? Pom Mini Digital Apakah turun peranakan memang bisa disembuhkan dengan obat? Jawaban dari semuanya pertanyaan tersebut akan kami rangkum dalam pembahasan berikut ini. Temukan jawabannya disini! Jelly Gamat Gold-G


    VálaszTörlés