A legjobbak, akiknek érdemes volt írni! <3

Fórum

Nem is tudom pontosan, hogy mi volt az első "természetfeletti" könyv amit olvastam. Természetesen, mint majdnem mindenki, én is kivégeztem a Twilight Saga-t, a Harry Pottert, és a Vámpírnaplókkal is megpróbálkoztam, de a sorozat jobban tetszett, így nem jutottam sokáig. Mégis talán sokat köszönhetek Becca Fitzpatrick Csitt, csitt című könyvének.

Becca Fitzpatrick - Csitt, csitt
Nagyon tudom mindenkinek ajánlani, elképesztően jó könyv, persze angyalos. :)
Ez a sztori az, ami megihletett, s felkeltette az érdeklődésemet az angyalok iránt. Szerintem léteznek, s talán nem is tudjuk elképzelni, hogy milyen közel vannak hozzánk. :))))


Aki szereti a musicaleket és/vagy Bereczki Zolit, neki ismerős lehetett a blog...:)
A történetem címét, az ő egy dala ihlette meg: "A végzettel táncolj".
Nagyon jó kis szám, mindenkinek tudom ajánlani, főleg annak aki szereti Zolit. :DD


Gondolom nektek is ismerős volt a név: Joe Black. Bizony, a filmből. :D Ha eljön Joe Black.. Ti láttátok már? Elég régi, de Brad Pitt-es és nagyon jó! :)))
"Amikor felismerjük magunk körül az angyalok jelenlétét, az olyan, mintha az árnyékból kilépnénk a napfény melegére. Hirtelen megérezzük azt a tápláló erőt, amelyik a gondoskodásból ered, abból, hogy valaki csak velünk törődik.""Soha nem vagyunk annyira elveszve, hogy az angyalaink ne találjanak ránk."


"Az angyalok titokzatos és csodás módon cselekszenek. Csendes, jámbor hangon beszélnek, szívmelengetően és szelíden. Szerető jelenlétük és kedves szavaik békével és nyugalommal árasztanak el bennünket."


„ A te angyalod mindig pontosan ott van, ahol te vagy.”


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése